Gelish

Gelish

Gelish Soak Off Gel

Gelish Soak Off Gel Polish is 's werelds nr° 1 Soak Off Gel - nagellak, het wordt aangebracht als nagellak en is zo duurzaam als gel. Deze revolutionaire producten bieden verschillende mogelijkheden voor het uitbreiden de manicure- en pedicurebehandelingen. Gelish geeft je de mogelijkheid om je nagels te voorzien van een permanente kleur of french die er minstens 14 dagen perfect blijft uitzien.

Performs like gel, applies like polish!

Snel. Dun. Duurzaam. Perfecte dekkracht. De unieke en ongeëvenaarde formule is van hoogstaande kwaliteit, verstevigen de natuurlijke nagel en bevorderen de groei. Scheurt niet! Breekt niet! Pelt niet af! Makkelijk te verwijderen. Naast de voorgeschreven toepassingen kan Gelish ook gebruikt worden in combinatie met traditionele gels en kunnen de meest fantastische Gelish designs in één handomdraai gecreëerd worden.

Gelish is de meest revolutionaire Soak Off Gel ooit! In 2010 werd het product bekroond met de award "Most Innovative Product of the Year"!

Gelish Soak Off Gel Polish is één van de productlijnen van het merk "Hand & Nail Harmony", opgericht in 2009 te Los Angeles door nagelveteraan Danny Haile. Danny heeft meer dan 25 jaar ervaring in de nagelbranche en focust zich op het ontwikkelen van de meest innoverende en geavanceerde producten. Gelish is daarvan hét bewijs bij uitstek!